top of page

Sonar Music er en afdeling i YFC Danmark, hvilket betyder, at vores værdier er forankret i den kristne tro. Vi sigter mod at udvikle unge musikskabere til kunstnere, der har noget på hjerte. Vi ønsker at tale positivitet i vores verden og lave mere end blot iørefaldende musik. Vi ønsker at dele tro, håb og kærlighed. Vi tror på ​​at ved at skabe et samfund af kunstnere i forskellige faser af deres rejse, vil vi se disse værdier nå ud til mennesker i hele Danmark og videre.

// OM OS //

// VORES VISION //

"Vi vil give alle unge en fair mulighed for at møde den kristne tro gennem musikken."

// VORES VÆRDIER //

Sonar Musics værdier afspejler vores rødder i den kristne tro og er inspireret af skriftstedet Johannes 13, 35, hvor der står: “Hvis I har kærlighed til hinanden, vil alle kunne se at I er mine disciple.”  Vi centrerer os omkring kærligheden til mennesker udtrykt gennem ord og handlinger. Konkret så ses det i vores kultur og måden vi omgås hinanden samt indholdet af den producerede musik.

 

// VORES 4 KERNEVÆRDIER //


INTEGRITET:

Vi tror på at musikken bliver bedre hvis den kommer fra et ærligt sted. Vores relationer til hinanden bliver også bedre, når vi er ærlige over for hinanden. Det skaber gensidig tillid og gennemsigtighed.

 

FÆLLESSKAB

Vi tror på at musik skabes for at deles. Vi tror også at man inspireres og udfordres ved at dele idéer og liv med hinanden - især med nogen, der er forskellige fra os selv. Derfor er forståelse en central del af vores fællesskab.

 

KREATIVITET
Kreativiteten er en central del af at lave sin egen musik, og den kræver mod såvel som nysgerrighed.

GENERØSITET:

Generøsitet er en kerneværdi for os. Vores arbejde handler ikke om, at vi tjene penge, men det handler om at give for, at andre kan lykkes i deres liv og deres relation med Jesus. Derfor gør vi også vores yderste for at give vores bedste, for mennesker er dét værd. 

// VORES HISTORIE //

Drømmen om Sonar Music startede hos sydafrikaneren Tyron Ivins, som oplevede musikkens store indflydelse, da han turnerede rundt i Danmark med sit band. Han så hvor stor en påvirkning, det havde på de unge, og ønskede sammen med YFC at se lokale danske musikere dele deres musik med Danmark. Blandt andet som et alternativ for at hente internationale kunstnere til Danmark for at optræde. Drømmen var at se unge mennesker følge deres drømme og skabe musik, som de var passioneret omkring, og dele, hvad de havde på hjerte. Sonar Music vil også være en platform for at dele det kristne budskab igennem musikken og de rammer den skaber.

Sonar Music blev oprettet som en del af projektet Laundry i organisationen Youth For Christ Danmark. Konceptet var helt nyt og blev i praksis en nytænkning af det gamle YFC Musik. Sonar Music overtog derfor lokal gruppen 'Sanctuary', som var ved at lukke ned. Det har derfor været en glidende overgang med koncerter afholdt af YFC Musik og Sonar Music.

Sonar Music startede for alvor op i 2020 med musikindspilninger og online udgivelser med forskellige unge danske kunstnere. I efteråret 2020 opstartede Sonar Music sin første musikklub, 'Sonar Studios Århus', og er ved at forberede åbningen af nye klubber rundt i landet.

Vi glæder os til alt det spændende i fremtiden og har mange idéer at føre ud i livet. Og vi håber, du vil være en del af denne rejse.

// VORES PARTNERE //

Sonar Music er et projekt, der drives af YFC Danmark, og har flere gode partnere til at bringe visionen til live. Borgfonden og DUF er sponsorer af projektet sammen med YFC. Vi er også glade for at være forbundet til "Skabeværk-netværket" samt vores samarbejde med Laundry, som er en online platform, der vil dele og offentliggøre indhold fra danskere med en baggrund i den kristne tro.

bottom of page